De OJC

De Onderlinge Jeugdcompetitie

Wat houdt dit in?

Tijdens het baanseizoen van april t/m september worden verschillende trainingen voor de pupillen en junioren C/D ingevuld met wedstrijdonderdelen. Ideaal om als atleet een onderdeel voor het eerst te proberen of te testen hoe snel je momenteel bent. Of hoe ver je werpt of springt. Alle onderdelen van de atletieksport komen namelijk aan bod.

Doelen

Resultaten

Alle opmetingen worden netjes bijgehouden door Karin Nilsson. Zij wordt ondersteund door Emiel, Machteld en alle ouders die helpen met jureren.

Aan het eind van het seizoen kunnen de atleten dan zelf hun vooruitgang en prestaties bekijken. Na de vijf avonden voor de pupillen en de zes avonden voor de junioren sluiten we de Onderlinge Jeugd Competitie af met het uitreiken van prestatiekaartjes en verschillende prijzen.

Om de OJC te kunnen realiseren hebben we ook hulp van ouders nodig!!! Het gaat om opmeten, bal/kogel/speer/discus van het veld terugbrengen, klokken, harken of resultaten noteren. Wil je meehelpen en vind je het leuk om de OJC vanaf de baan mee te beleven? Laat het dan weten aan Karin per e-mail of spreek haar aan op de baan.

De metingen zijn gepland op de volgende dagen

CD-Junioren

DONDERDAG 19 APRIL SPEER –

DONDERDAG 17 MEI VER 800M 

DONDERDAG 7 JUNI DISCUS SPRINT

DOINDERDAG 6 JULI VER 800M

DONDERDAG 6 SEPTEMBER SPEER –

DONDERDAG 20 SEPTEMBER DISCUS SPRINT

DONDERDAG 27 SEPTEMBER AFSLUITING ONDERLINGE JEUGD COMPETITIE

PUPILLEN  * Er wordt op beide pupillentrainingen opgemeten

MAANDAG 23 APRIL VER SPRINT

MAANDAG 14 MEI BAL 600M

MAANDAG 11 JUNI KOGEL SPRINT

MAANDAG 16 JULI VER 600M

MAANDAG 10 SEPTEMBER BAL KOGEL

MAANDAG 17 SEPTEMBER AFSLUITING ONDERLINGE JEUGD COMPETITIE

Trainingen

Annuleren