NK Meerkamp Indoor voor Junioren A en B te Gent

Afgelopen zaterdag 26 februari en zondag 27 februari zijn in de Topsporthal te Gent de Nederlandse Indoor kampioenschappen voor Senioren , Junioren A en B gehouden. Van onze vereniging, AV Haarlem, hadden Jirina van Kesteren en Stein Metten zich gekwalificeerd voor deelname aan dit toernooi.

Jirina werd op de vijfkamp achtste en zette met een derde plaats op de 800m een prima prestatie neer. Stein, na de eerste dag nog op de eerste plaats, werd uiteindelijk vierde op de zevenkamp. Dat was nogal een teleurstelling omdat met 5 cm meer bij het (mislukte) hoogspringen, hij op de tweede plaats zou zijn geëindigd. Maar met drie PR’s mag hij toch terugkijken op een geslaagd toernooi.

uitslagen (pdf).

Geplaatst op
28 februari 2005
Auteur
Webmaster
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren