Trainen

De trainingen worden aan verschillende groepen gegeven, gebaseerd op de leeftijd van de atleet of atlete. Bij de senioren zijn er nog gespecialiseerde trainingsgroepen voor aparte onderdelen.

Er zijn twee verschillende trainingsperioden, de zomer- en de wintertraining. De zomertraining loopt van april tot en met september, gelijk met het baanseizoen. In oktober zijn er een paar weken rust, en daarna begint de wintertraining die tot april duurt.

Kom gerust eens kijken hoe het er op zo’n training aan toegaat. Je kunt ook twee of drie keer gratis meetrainen om te kijken of dit een sport is die bij je past. Als het ‘proefdraaien’ goed is bevallen, neem je een inschrijfformulier mee (liggen in de kantine) en verwelkomen we jou als nieuw lid van AV Haarlem. Dan moet je een bepaalde contributie betalen. De hoogte hangt af van leeftijd en groep. Daarnaast is het voor sommige categorieën belangrijk om te weten of je aan wedstrijden mee wilt doen of niet. Kun je niet wachten? Download dan nu het inschrijfformulier.


Annuleren