De vroege vogel wedstrijden

Vroege( r ) heette deze wedstrijd de Viaanse molen games, ook toen al waren den Haerlemsche Atleten uitermate succesvol in den vreemde. Dat is heden ten dage niet anders want ook op 10 april werd er in Alkmaar een hele vracht eremetaal geclaimd.

De omstandigheden in Alkmaar waren matig tot slecht en uiteindelijk toch wel mooi. Eigenlijk is dit een mooie samenvatting voor het belangrijkste deel van het wedstrijdseizoen. Als je tussen april en juli een wedstrijd bezoekt moet je er van uit gaan dat het weer is als een weerbericht van piet paulusma, ut kan vriezn, ut kan dooije maar tussndor verwacht ik in de westeleijke deel van ut laand un wisselend weerbeald met hier en doar een wolk en lichte kans op zware regenbuijen. Voor de rest vaan ut laand verwacht ik…………. Enz enz enz. Als je dus een wedstrijd bezoekt ga er dan van uit dat het ‘s ochtends verschrikkelijk koud kan zijn en dat je ‘s middags nog een kleurtje kan krijgen van een felle zon.

De wedstrijd zelf dan maar, hard trainen en regelmatig trainingsbezoek zowel op de gewone trainingen als op de specialisatie trainingen leverde een aantal hele goed prestaties. hoogspringen verspringen waren mooie uitschieters met mooie PR’s of een evenaring van PR’s.

Voordat we verder gaan met de uitslagen, ik vind het erg leuk om te zien dat het aantal ouders dat meekomt naar wedstrijden ook dit seizoen weer lekker hoog ligt. Naast alle vertrouwde gezichten ook een nieuw gezicht, een hartelijk welkom aan mevrouw de moeder van Oline / Els, ook erg gezellig de relaties van de atleten.
Atleten, sponsors, ouders, relaties, chauffeurs, officials van de AV bedankt voor een schitterende dag

Rob de Wit

Uitslagen

Geplaatst op
11 april 2005
Auteur
Rob Schlüter
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren