Verslag van de 1ste C/D Evening Games

Het was kwart voor zes verzamelen om met z’n alle naar Hoofddorp te vertrekken! Keurig op tijd kwamen we ALLEMAAL aan voor de wedstrijd. Het zonnetje bleef nog even schijnen dus de wedstrijd kon beginnen. De D meisjes met het hordenlopen. Een zenuwachtige Lisa kwam moeilijk uit de startblokken maar toch nog een 4de plaats van alle D1 meisjes, dus dat wordt de volgende keer een nog snellere tijd. Leonie ging dit keer over de hordes heen en Katinka deed het met een mooie snelle 3 pas! Hierna werden de kogels gestoten door de meiden. Katinka gooit een keertje in en wij stonden met open mond te kijken! HUH……. Katinka die kan kogelstoten!!!! Ze schrok er zelf ook van.Als laatste onderdeel moesten ze discuswerpen. Een groep van veel te veel meiden begonnen het koud te krijgen want ondertussen verdween het zonnetje achter de bomen. Leonie moest even inkomen met het inwerpen. Altijd leuk om mensen aan het schrikken te maken, maar ze loste dit heel goed op met een hele verre worp!

De Jongens D waren dit keer maar met z’n tweeën en wel onze Dik en Vincent. Als eerste het verspringen. Een klein beetje teleurgestelde Vincent die 2 keer naar achteren viel en Dik die eigenlijk toch wel een keertje naar de 4 meter wil. Dat gaat hem dit jaar zeker nog lukken. Daarna kwam het kogelstoten, van beide niet favoriet maar toch erg goede stoten. Nog even spierballen kweken en dan komt het helemaal goed!

De favoriet van Vincent de 600 meter. Het ging erg hard voor hem, hij wil eigenlijk meer………….. een kilometertje of 8 hier en dan weer een crossje daar. Dik kon aardig meekomen en staat nu op de ranglijst mooi middenin!

1e Wedstrijd CD Evening Games

C Meisjes Pien, Ronja, Debora en Tara begonnen met de 80 meter. Pien mag niet meer voetballen want op de 40 meter ging ze met haar gekneusde teen niet zoals ze wilde!! De teen wilde ook niet bij het verspringen maar heeft een wonderbaarlijke genezing doorstaan bij de 600 meter. Pien was weer de ouwe, zoals altijd ruim op kop en als eerste over de finish van alle C1 meiden! Ronja schrok van zichzelf tijdens deze loop. Ze begon rustig aan, ging goed mee maar was ineens op de 300 meter helemaal niet moe…. Ze kon wel een tikkeltje harder en niet eentje, nee ze haalt nog even bijna iedereen in en eindigt met een hele snelle tijd op een uiteindelijke 4de plaats.

Debora de hele week ziek geweest en toch op de wedstrijd. En dat deed ze niet zonder te presteren. Op de 80 meter werd ze 1ste en liep als enige in de 10 seconde. Het verspringen lukte ook weer zoals ze dat altijd deed. En ze liep een keurige 600 meter!
Tara loopt in een tijd van 10,5 eventjes de 80 meter. Dit ligt eng dicht bij het clubrecord van Aneska (10,4)! Ook met verspringen zat ze bij de beste en de 600 meter ging volgens mij erg lekker!?

De Jongens D Alex, Gydo, Lennart en Bob voor de eerste keer de 150 meter. Is leuk hé Bob!? Alex had de 5de tijd van alle jongens C2! Ook de rest van de jongens liepen hem erg goed.
Het speerwerpen is bij de mannen (behalve Alex) niet de favoriet. Ze kwamen alle 3 niet over de 20 meter, nog ff doortrainen en dan komt het vast goed!

1e Wedstrijd CD Evening Games

HOOGSPRINGEN was het laatste onderdeel van de avond. Heb er een hele fotoreportage van. De kleine Bob over de 1,35!!!!!!! een heel dik PR. Gydo evenaart zijn record van 1,45 en Alex redt net de 1,55 niet. De eerste sprongen van Alex gingen met de Kapumuts maar later werd het wat serieuzer. Volgende keer word het 1,55. Ook Lennart heeft goed gesprongen bij de C2 ging hij over 1,40.

Het was weer een gezellige avond met muziek die door de boxen galmde maakt het een leuke sfeer op de atletiekbaan. Volgende Evening Games zijn op 10 juni in Haarlem, schrijf het vast in de agenda. En geef je op bij mij!!

Groetjes Sanne

Alle resultaten (pdf) kun je nalezen op de site van AV Haarlemmermeer.

Geplaatst op
16 mei 2005
Auteur
Rob Schlüter
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren