Goede prestaties bij B-competitie

De jongens B veroverden vandaag in Alphen a/d Rijn een prima zesde plaats van de negentien deelnemende teams. Met Stein Metten weer volwaardig in hun midden werden maar liefst 1300 punten meer verzameld dan tijdens de eerste wedstrijd. Maar het lag niet aan Stein alleen, want veel jongens haalden PR’s: Simon Nijland(400m en 100m), Niels Ran (800m en hinkstap), Niels Weller (1500 meter en ver), Frank van der Peet (1500m), Tim Rombout (speer) en Stein Metten (polsstok). Ook de estafette ging ruim een seconde sneller dan vorige maand. Echt heel goed!

Ook de meisjes deden het heel goed. Belangrijkste wapenfeit is de aanscherping van het clubrecord op de 4×100 meter. Met een tijd van 53,89 sec. was de ploeg meer dan een halve seconde sneller dan het record dat vorige maand werd neergezet. Er was ook een snelle 800 meter van Larissa Scholten. Er werden ruim 300 punten meer verzameld dan vorige keer. Goed voor een vijftiende plaats.

Rob de Wit maakte een fotoreportage

Geplaatst op
12 juni 2005
Auteur
gerard van kesteren
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren