Crossers eindigen in middenmoot

Dertien AV Haarlem crossers stonden vandaag aan de start in een koud maar zonovergoten Monnickendam voor de tweede KNAU-cross van dit seizoen. Geen topklasseringen ditmaal. De meeste Haarlemmers belandden in de bovenste helft van het veld – het linkerrijtje zogezegd. Als we rekening houden met de grootte van de groepen, dan heeft Daan Koster (B-pupil) het eigenlijk het beste gedaan: hij legde beslag op de 5e plaats in een veld van 34 deelnemers, slechts 11 seconden achter de winnaar. Jirina van Kesteren en Larissa Scholten werden weliswaar 3e en 4e bij de AB-junioren, maar dit veld bestond maar uit tien meisjes. Katinka Becker (C) werd 7e in een veld van 24. Alle uitslagen vind je hier.

Geplaatst op
21 januari 2006
Auteur
gerard van kesteren
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren