Indoorrecord gesneuveld

Op 28 en 29 januari organiseerde de SIAG, de Stichting Indoor Atletiek Groningen, de traditionele indoorwedstrijd. Voor het tweede achtereenvolgende jaar in het Martini Plaza. Voor de A-junioren was het tevens het Nederlands Kampioenschap.
Er waren vijf AV Haarlemmers actief. Eén van hen was B-juniore Tara van Schie. Haar mooie 5.12 meter bij het verspringen was goed voor een indoor clubrecord en een vijfde plaats. Verder waren er goede klasseringen van Kan Dinkla: een gedeeld vierde plaats op de 60 meter met 7,50 sec. en net als Tara een vijfde plaats bij het verspringen met een geweldige 5,93 meter. Ook de twaalfde tijd op de 60 meter van Alex Overkamp in een veld van 54 atleten is het vermelden waard (7.93 sec.). In de kolom ‘uitslagen’, rechtsboven, vind je alle resultaten.

Geplaatst op
30 januari 2006
Auteur
gerard van kesteren
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren