Prima prestaties bij pupillencompetitie

Zaterdag waren zeven pupillen van onze club naar Uithoorn gegaan voor de eerste wedstrijd van de pupillencompetitie. Het was een leuke wedstrijd. En het weer hield zich best goed. Niels Overbeek verraste bij de C-pupillen met een eerste plaats op de meerkamp. Vooral zijn 3.38 meter bij het verspringen was heel goed. Minder verrassend, maar wel heel goed, was de eerste plaats van Siem Boot op de 1000 meter bij de A1-pupillen met 3:29,0 min. En Esther Kiel werd tweede op de 1000 meter. Ook bij de A1-groep. Haar tijd was 3:57,6. Voor verschillende pupillen was het hun eerste wedstrijd. Zoals voor Floor Jacobs en Niels Overbeek. Nienke Joacim werd vierde op de 600 meter. Mitzy Burger wierp de bal naar 13,78 m. Floor Jacobs was tweede met verspringen (3,29 m) en Welmoed Broug vierde met balwerpen (18,26 m). Jean Luc Overkamp had een PR met hoogspringen (1,05 m).

Geplaatst op
14 mei 2006
Auteur
gerard van kesteren
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren