Resultaten B-competitie

Drie eerste plaatsen op de onderdelen 110 meter horden, verspringen en hoogspringen waren niet voldoende om een vuist te maken in de B-competitie. Een zevende plaats in onze poule van twaalf was ons deel. Winnaar Hylas was ongenaakbaar en mag zich opmaken voor de finale. Landelijk zijn we op een 49e plaats geëindigd van de 85 ploegen. Hoogtepunt voor AV Haarlem was de knappe 6.00 meter van Kan Dinkla bij het verspringen. Ook zijn 100 meter horden mocht er zijn: 16,38 sec. Niels Pijnaker was met zijn 1,75 meter zoals altijd van vaste waarde. De 1,80 meter zat er nèt niet in. Vooral het ontbreken van werpers en middenafstanders deden ons de das om. Een pluim nog voor Niels Weller, die ondanks het feit dat hij er een hard hoofd in had om te polsstokken, er toch gewoon weer stond.

Geplaatst op
11 juni 2006
Auteur
gerard van kesteren
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren