Veel PR’s bij A-competitie

Tijdens de tweede wedstrijd van de A-competitie zijn er negen PR’s verbeterd. Bij de jongens A leidde dat tot een score van maar liefst 1100 punten méér dan de vorige maal. Heel mooi waren de hoogspring-PR’s van de Nielzen: Niels Pijnaker met 1.85 m. en Niels Weller met 1.75 m. Verder liep Mitchell Claassen onverwacht meer dan tien seconden sneller dan ooit op de 1500 meter: 4.42.00 min. Niels Ran sprong met 5.76 m. naar een nieuw PR. En ook Oline Stokhof verbeterde zich met verspringen: 4.24 m. Lennart Overbeeke revancheerde zich op de 800 meter met een PR van 2.18.43 min voor zijn tegenvallende tijd van vorige week. Yashin van Kesteren was op de 3000 m. ruim sneller dan tijdens de vorige confrontatie. Niels Weller sprong een PR met 2.60 m. hoog met de polsstok. En Tara van Schie verbeterde zich met hinkstap: 10.05 m. Ronduit verrassend was de tweede plaats op de estafette van de jongens (45.16 sec.), ruim een seconde sneller dan de vorige keer. In de einduitslag werden de jongens zesde van de zestien; de meisjes werden elfde van de zestien.

Geplaatst op
18 juni 2006
Auteur
gerard van kesteren
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren