Meerkamp Schoonhoven

Maar liefst achttien AV Haarlemmers waagden zich afgelopen weekend aan de meerkamp op de 306.5 meter sintelbaan van Avantri in Schoonhoven. Onder tropische omstandigheden – het was 30 graden – werkten ze hun onderdelen af. Hoewel het vooral ook om de gezelligheid ging en het kamperen op de baan, waren er ook nog een aantal heel goede prestaties. Wat te denken van de 5355 punten van C-junior Alex Overkamp en de 3774 punten van Tara van Schie. Het zouden beide clubrecords zijn ware het niet dat de meerkamp niet plaatsvond op een 400 meter rondbaan met elektronische tijd. Andere verrassende prestaties: de 1.73 m van Niels Ran en van Stein Metten bij het hoogspringen, de 56.4 sec. op de 400 meter van Tim Rombout en de 15.6 sec. (h.t.) op de 100 m horden van Tara van Schie (weer helaas niet geldend als clubrecord). Zoals gebruikelijk zijn alle uitslagen te vinden in de rechterkolom. Al met al was het in alle opzichten een zeer geslaagde meerkamp.

Geplaatst op
4 juli 2006
Auteur
gerard van kesteren
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren