A-junioren vierde op de 4×100 m bij de NK-estafette

Wouter, Niels, Sjoerd en B-junior Frank hebben zaterdag tijdens de NK-estafette in Amsteveen de vierde plaats behaald op de 4×100 m. In de serie kwam de ploeg, beter bekend als Robs Army, als tweede over de streep in een tijd van 45.88 s. Dit was de vijfde tijd van alle ploegen in de series. In de finale kwam de slotloper Wouter als vierde over de streep. De tijd in de finale was met 45.82 s iets sneller dan in de series. Een goed resultaat, voor een ploeg die maar 1 keer in de volledige samenstellen kon trainen. Bovendien heeft de ploeg enkele gerenomeerde ploegen achter zich gelaten, wetende AAC, PSV atletiek, AV Ilion en Continental Sport.

Geplaatst op
18 september 2006
Auteur
Rob Schlüter
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren