Pupillenwedstrijd Amsterdam

Gisteren verzamelden 185 pupillen zich met hun ouders, en soms ook nog met ooms, tantes, opa’s en oma’s, in de Ookmeerhal in Amsterdam-West voor een heuse indoorwedstrijd. Onder de atleten waren zes pupillen van onze club. Het was een lange dag, maar zeker de moeite waard. Want er werden veel PR’s gebroken. Paul Zuiderduin (A1) sprong naar 1,10 m. hoog. Top! Jason Komen (B) werd met 5,19 m. derde met het kogelstoten, zijn zusje Iris, net drie weken op atletiek, deed weinig onder voor kinderen die er al veel langer op zitten, Esther Kiel (A2) werd keurig 4e van 33 kinderen op de 600 meter (2:13,3 sec), Siem Boot (A2) won met overmacht de 600 meter in 2:04,1 sec. Weer grote klasse Siem! En ten slotte Arthur Breurkens (ook A2) onderscheidde zich met het kogelstoten: 6,46 m. Alle resultaten staan in de uitslagenkolom. Foto’s vind je hier.
Op naar de volgende wedstrijd: volgende week is de derde KNAU-cross.

Geplaatst op
4 februari 2007
Auteur
gerard van kesteren
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren