Twee Haarlemse winnaars bij cross

Larissa Scholten (A-junior) en Katinka Becker (C-junior) behaalden gisteren eerste plaatsen bij de derde KNAU-cross. Deze werd gehouden bij AV Monnickendam, op en om de grasbaan van de vereniging. Net als andere jaren was het weer een koude bedoening achter de IJsselmeerdijk. Dat was evenwel geen beletsel voor Larissa om in haar groep met een voorsprong van achttien seconden op nummer twee te eindigen en zelfs met een minuut op nummer drie. De tijd van 11.32 min. over drie km. mag er zijn. Katinka zien we vanwege haar judo-activiteiten niet of nauwelijks tijdens onze baantrainingen. Dat haar conditie niettemin uitstekend is bewees ze met een eerste plaats. Ze deed over haar twee km. 7.29 min. en had een voorsprong van zes seconden op de eerste twee belagers. Overige uitslagen hiernaast. Op 10 maart is de finale bij AV Castricum.

Geplaatst op
11 februari 2007
Auteur
gerard van kesteren
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren