Zesde wedstrijd Kennemer crosscircuit

Afgelopen zondag, 25 februari, was het weer tijd voor een cross uit het Kennemer Crosscircuit. Dit keer in Castricum alweer de laatste van het seizoen. Op deze zeer natte zondag waren de bossen in de duinen bij Castricum het dekor voor de Rabobank bosloop een cross-spectakel voor crossfanaten en hardloopjunkies. Of het nu het slechte weer, gebrekkig vertrouwen in eigen kunnen of simpelweg blessures waren die de vaste groep AV-Haarlemmers weerhield mee te doen, weet ik niet precies. Feit was wel, dat in Castricum maar weinig AV-Haarlemmers mee deden, hoewel twee verrassende namen opdoken in de uitslagenlijsten. Verrassend omdat deze nog niet eerder dit jaar een cross hadden gelopen. (meer…)

Geplaatst op
27 februari 2007
Auteur
gerard van kesteren
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren