Larissa Scholten tweede bij cross-finale

Gisteren werd in Castricum de cross-finale van de KNAU gehouden. De beste lopers van Noord-Holland, Utrecht en Flevoland, waaronder vijf AV-Haarlemmers, bonden de strijd met elkaar aan op een zwaar parcours: met heuvels, boomstammen, zand, korte bochtjes en bomen die in de weg staan. De beste prestatie werd neergezet door A-junior Larissa Scholten. Ze eindigde op de tweede plaats, slechts vier seconden achter nummer één. Prima gedaan. Jason Komen, B-pupil, liep ook een sterke wedstrijd: eigenlijk was hij vijftiende van 75 deelnemers, maar omdat hij vlak na de finish even ging uithijgen werd hij pas als 31e geteld door de juryleden die een paar meter verderop stonden. Daan Börger werd 30e bij de B-junioren, Joost van Rietbergen 36e bij de D1-junioren en Paul Zuiderduin 64e bij de A1-pupillen. Alle uitslagen hiernaast. En er zijn ook foto’s gemaakt.

Geplaatst op
11 maart 2007
Auteur
gerard van kesteren
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren