Goede prestaties senioren heren

De heren senioren hebben het prima gedaan in hun eerste wedstrijd in de derde divisie. Godfrey Ramakone maakte indruk met een prachtige tijd op de vijf kilometer: 15.51,32. Sander Rotteveel liet zien dat hij op de goede weg is naar de paralympics in Peking. Verder waren er verschillende PR’s te noteren in het zonovergoten Amstelveen. Rob de Wit beet de spits af met een PR op de 110 m. horden: 17.45 sec. Vervolgens was het de beurt aan Simon Nijland om zijn oude tijd op de 800 m. met meer dan vier seconden te verpulveren: 2.05,44. Frank van der Peet was met 55.39 sneller dan ooit op de 400 meter. En Niels Ran sprong twee PR’s: 5.99 m. ver en 12.40 m. hinkstap. Resultaat: een derde plaats in poule 35 en een vijfde klassering landelijk. De complete uitslagen staan hiernaast.

Geplaatst op
22 april 2007
Auteur
gerard van kesteren
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren