25ste Asics Ter Specke Bokaal te Lisse

Op bevrijdingsdag deden twee AV Haarlemmers mee tijdens de 25ste Asics Ter Specke Bokaal in Lisse.
Op de 3000m verraste Godfrey Ramokone iedereen door zonder schoenen brutaal twee ronden aan kop te gaan. Op het einde kon Godfrey de kopgroep echter niet meer bijhouden en moest uiteindelijk genoegen nemen met een 9de plaats en een tijd van 8:40.09 min.
Bij de 400m horden voor vrouwen werd Jirina van Kesteren eerste in de eerste serie met een tijd van 1:07.65. Deze tijd betekende de vierde tijd van de dag in een deelnemersveld van 7 atletes.

De Asics Ter Specke bokaal is de eerste wedstrijd van het nationale baancircuit 2007.
De volgende wedstrijd, de LTB Recordwedstrijden, is op zaterdag 12 mei en zal gehouden worden in Hoorn bij AV Hollandia. Bij deze wedstrijd worden ook weer twee AV Haarlemmer aan de start verwacht. Simon Nijland op de 800m, en Jirina van Kesteren op de 400m. Helaas werd Larissa Scholten afgewezen voor de 800m.

Geplaatst op
9 mei 2007
Auteur
gerard van kesteren
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren