3de Run2Day Track Meeting

Vrijdag 8 juni werd in Utrecht alweer de 3de Run2Day Track meeting georganiseerd. De mensen die op deze meeting aanwezig waren zullen hem vooral herinneren als de wedstrijd van de continue onweersdreiging. Door het dreigende noodweer werd de start van de meeting al een kwartier uitgesteld en halverwege de avond leek het wederom terugkerende onweer definitief roet in het eten te gooien. Maar gelukkig werd Utrecht Overvecht gespaard van het atmosferische natuurgeweld.
Drie AV Haarlemmer lieten zich niet afschrikken door het KNMI weeralarm en de drukke wegen in de spits.
Jirina van Kesteren liep een verdienstelijke 67.99s op de 400m horden. Bij het kogelstoten wist Rolf Bruijn zijn PR te verbeteren tot 9.64m.
Op de 400m stond een tweestrijd tussen AV Haarlemmers op het programma. Simon Nijland, vanuit baan 4, en Rolf Bruijn, vanuit baan 2, zouden deze avond gaan uitmaken wie zich de snelste 400m loper van de club kan noemen. Ondanks het late uur lukten het beide atleten om het beste uit zichzelf te halen om elkaar naar een hoger niveau te tillen. Met nog 80m te gaan, liepen beide heren zij aan zij op weg naar de finish. Simon bleek deze avond over de meeste longinhoud te beschikken. Hij eindigde in de serie als 3de met een tijd van 53.70s, een dik PR voor Simon. Rolf werd vlak daar achter 4de in een tijd van 53.95s. De beste seizoensprestatie op de 400m, 53.49s, blijft in handen van Rolf. Maar hij heeft er een serieuze concurrent bij.
De complete uitslagen zijn via deze link te bekijken.

Geplaatst op
8 juni 2007
Auteur
gerard van kesteren
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren