Godfrey Ramokone 6de bij Gouden Spike

Tijdens de 36ste editie van de Asics Gouden Spike in Leiden is AV Haarlem-atleet Godfrey Ramokone als 6de geëindigd op de 3000m. Onder gunstige MiLa-omstandigheden, vochtig en niet te warm, liep Godfrey de hele race in het eerste groepje volgers van de uiteindelijke winnaar, Michel Butter. Tot de 2800m kon Godfrey het tempo van dit groepje goed bijhouden en leek hij rond de 3de plek te eindigen. Op de laatste 200m echter werd hij nog ingehaald door een paar achtervolgers, die een betere eindsprint in de benen hadden. De uiteindelijke tijd van Godfrey bleek wel een dik PR te zijn, 8:25:09s. Met deze tijd heeft Godfrey zich op de 10de plek in de nationale ranglijsten gevestigd.
De overige uitslagen van de Gouden Spike zijn via deze link te bezichtigen.

Geplaatst op
9 juni 2007
Auteur
gerard van kesteren
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren