NK Meerkamp B-junioren

Bij de NK meerkamp voor B-junioren in Emmeloord, gehouden op 15 en 16 september, is Tara van Schie op een verdienstelijke vijfde plaats geëindigd.
Tara begon haar meerkamp met een uitstekende prestatie op de 100m horden, 15.56s. Het tweede onderdeel, hoogspringen, verliep helaas niet naar Tara’s wens met een magere hoogte van 1.42m. Kogelstoten en de 200m waren redelijk gegaan met respectievelijk 11.54 m en 26.78 s. Hiermee eindigde Tara de eerste dag met een 8ste plek in de tussenstand.
Op de tweede dag volgde de overgebleven 3 onderdelen voor Tara. De resultaten bij het verspringen en de 800m vielen wederom een beetje tegen, met 5.11 m als verste sprong en 2:57.41 op laatstgenoemde onderdeel, waar de vermoeidheid grote parten speelde. Bij het speerwerpen kwam Tara nog wel tot een redelijke afstand van 25.39 m.
Uiteindelijk geen top meerkamp van Tara en lichte teleurstelling, maar wel een keurige vijfde plaats.

Geplaatst op
16 september 2007
Auteur
gerard van kesteren
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren