Zilveren Kruis Achmea Loop

Het einde van het zomerseizoen wordt bij onze club eigenlijk afgesloten met de onderlinge wedstrijden. Echter sinds de Trosloop enkele jaren geleden zijn intrede deed in Haarlem is voor veel AV Haarlemmers het einde van het zomerseizoen met een week verplaatst, aangezien de trosloop meestal op de zondag na de onderlinge wedstrijden werd gehouden. Ook dit jaar houdt de Zilveren Kruis Achmea loop, sinds een paar jaar de vervanger van de Tros loop, deze toevallige traditie in stand.

Op zondag 7 oktober kunnen alle hardloopliefhebbers uit de regio Kennemerland zich weer opmaken voor de Zilveren Kruis Achmea Loop. Ten opzichte van voorgaande jaren is er weinig veranderd. Dus weinig nieuws te melden voor de Trosloop en Zilveren Kruis Achmea loop routiniers, behalve dan dat de eerste km’s voor zowel de 8.5 km race en de halve marathon een lichte aanpassing vertonen ten opzichte van vorige edities. Bovendien is het afhaalpunt van de startnummers verhuisd, naar de Generaal Spoorlaan 2-4 in Haarlem.

Informatie over het parcours, het chronologisch overzicht, inschrijvingen en andere relateerde onderwerpen is allemaal te vinden op de site van de Zilveren Kruis Achmea Loop, welke hier te bereiken is.
De enige informatie die ik op deze site kwijt wil is het volgende:
Deadline voor inschrijven via de website is zondag 30 september. Na-inschrijven kan pas weer op 5, 6 en 7 oktober.

Om na afloop van de Zilveren Kruis Achmea loop een leuk verslagje te kunnen schrijven inclusief complete uitslagenlijst van AV Haarlemmers, verzoek ik een ieder die gaat meedoen met de loop om zich te melden bij mij via dit emailadres of door mij tijdens trainingen aan te spreken.

Rolf Bruijn

Geplaatst op
7 oktober 2007
Auteur
gerard van kesteren
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren