Haarlems onderonsje in Naaldwijk

De tweede competitiewedstrijd van de mannen 3e divisie werd een onderonsje tussen de beide Haarlemse clubs. Eerste werd KAV Holland en AV Haarlem volgde op ruim 400 punten. Het was zonnig maar koud op de nieuwe baan van Olympus ’70, waar 17 Randstadteams de degens kruisten. Onze mannen deden het prima, hoewel er maar één PR werd gehaald, namelijk de 3,10 m van Niels Weller bij polshoog. Voor de rest waren het allemaal degelijke prestaties. Wat ranking betreft kwamen de beste prestaties op naam van Etienne de Groot en Wouter van Gorselen: hun 11,40 m. op kogel respectievelijk 11.79 sec op de 100 meter waren goed voor een derde plaats. Maar Bas Gevaert haalde de meeste punten binnen op een individueel onderdeel: 679 punten met zijn 4.17,35 op de 1500 meter. Verder verdient de 4×100 meter vermelding, want de 45,54 sec was meer dan 2 seconden sneller dan vorig jaar en was goed voor de vierde plaats. Het decor voor de derde en laatste wedstrijd is de baan van Reeuwijk, waar de teams elkaar op 8 juni weer zullen ontmoeten. Het wordt spannend: Haarlem staat na twee wedstrijden op de tweede plaats op 304 punten achterstand van KAV Holland; landelijk staan we op de 12e plaats van de 75 teams.

Geplaatst op
18 mei 2008
Auteur
gerard van kesteren
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren