Man bijt hond in Utrecht

Bij de laatste indoorwedstrijd van het seizoen is er helaas niemand van onze 6 atleten in de top 3 geëindigd. Het podium is echter wel gehaald door Aniek Klein Goldewijk. Zij eindigde als tiende bij de meisjes C2. De hele dag al had een cameraploeg van het NCRV-programma ‘Man bijt hond’ achter de meisjes C aangelopen om ze te volgen. In het kader van hun 10 jarig bestaan kreeg de verraste Aniek daarom een speciaal aandenken, een bos bloemen en een fles champagne. Ook werd haar kort nog wat gevraagd, met een draaiende camera natuurlijk.
Voor Aniek was het, met ook al een PR bij het kogelstoten (8,60m), dus een geslaagde dag.

De aflevering van ‘Man bijt hond’ wordt woensdag 25 februari rond de klok van 7 uitgezonden op Nederland 2.

UPDATE: Op Uitzending gemist is het wedstrijdverslag te bekijken. De reportage begint op 9:10.

Geplaatst op
22 februari 2009
Auteur
Niels Ran
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren