In memoriam Martin Froom

__________________________________________________________________________________

Beste atleten en leden van AV Haarlem,

Vrijdagavond bereikte ons het trieste bericht dat Martin Froom (21) is overleden. Martin heeft sinds afgelopen zomer gestreden tegen zijn ziekte die helaas op 23 april van hem gewonnen heeft.
Martin kwam in de zomer van 2005 naar AV Haarlem. Met zijn lange lichaam en zijn grote krullenbol was Martin een opvallende verschijning. Opvallend was ook de manier waarop hij zijn plekje veroverde in de trainingsgroep. Martin was anders dat wist iedereen, maar Martin werd al heel snel één van de jongens uit de groep. Na een paar weken trainen had Martin zijn favoriete onderdeel ontdekt. Martin ging discuswerpen, het liefst zo veel en zo ver mogelijk. Vele discussen gingen er door het luchtruim van de atletiekbaan en al snel met leuk resultaat.

Ons medeleven gaat uit naar de familie van Martin. Wij wensen de familie veel sterkte met het verwerken van dit verlies.
Beste Martin, fijne kerel, er is nu een lege plek in onze vereniging. Een plekje dat wij opvullen met een schitterende herinnering. Een herinnering aan een fantastisch mens.

Namens AV Haarlem

Rob de Wit
___________________________________________________________________________________

Geplaatst op
25 april 2009
Auteur
gerard van kesteren
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren