Jurgen Wielart in finale NK

Jurgen heeft op de tweede dag van het NK Junioren in Emmeloord de finale bereikt. Op zaterdag overleefde hij de series en de halve finale. Er waren vier series, waarvan steeds de beste twee doorgaan naar de halve finale, plus de vier tijdsnelsten. In zijn serie werd Jurgen tweede in 52,16 sec., met een seconde ruimte op nummer 3. In de halve finale ging het om het bereiken van een van de drie eerste plekken om naar de finale te kunnen. Ook dat lukte: in 51,66 sec. (PR) werd hij derde. Zondag is de finale

Jurgen heeft dit jaar voorafgaand aan het NK de volgende aflopende reeks gelopen:
52,82 sec – 19 april
51,93 sec – 3 mei
51,74 sec – 7 juni
51,72 sec – 21 juni

Geplaatst op
27 juni 2009
Auteur
gerard van kesteren
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren