Zondag 1 november start de wintertraining

Beste AV Haarlem atleten,
Vergeet het niet: aanstaande zondag 1 november om 10.00 uur starten de trainingen weer. Gewoon op de baan. Lekker vroeg uit bed, trainen in de frisse wind en dan nog heerlijk een hele vrije dag voor je.
En op donderdagmiddagen trainen de pupillen en junioren D, C en B weer in het Kennemer Sportcenter (vlak bij de ijsbaan). Tussen 17.00 en 18.00 uur.
1 November is ook de dag waarop een aantal groepen pupillen en junioren doorstroomt naar een andere groep. Op deze pagina kun je aan de hand van je geboortejaar zien waar je met ingang van zondag bijhoort.
In de winterperiode zijn er ook voor alle jeugdgroepen weer de KNAU-crossen. Door zompig gras, door duinen en door het bos. Uitstekend voor de conditie en voor het doorzettingsvermogen. De trainers houden je op de hoogte. Bij hen kun je ook inschrijven. Het gaat om maar een paar euro per wedstrijd.
Rest ons nog iedereen een goede winterperiode te wensen.
De technische commissie.

Geplaatst op
28 oktober 2009
Auteur
gerard van kesteren
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren