Clubrecord Kristel van Es op 400 m

Tijdens het NK indoor Studenten 2010, gisteren gehouden in de nieuwe atletiekhal van Apeldoorn, heeft Kristel van Es een clubrecord gelopen op de 400 meter. In de series was haar tijd 61.66 sec. Dat was iets meer dan een seconde sneller dan het oude clubrecord dat sinds 1991 op naam stond van Chantal Bruijn. Kristel’s tijd was goed voor een finaleplaats. Maar ze kon in de finale haar eerdere tijd niet verbeteren. Het werd 62.20 sec., goed voor een 7e plaats. Kristel deed ook mee met het hoogspringen. Op dit onderdeel behaalde ze een vijfde plaats met een hoogte van 1,55 meter.
Ook Niels Ran acteerde op dit NK, en wel op twee onderdelen: hinkstapsprong en hoogspringen. Beide onderdelen gingen boven verwachting. De 13.13 meter bij hinkstap was goed voor een PR en een 5e plaats. En bij het hoogspringen haalde Niels zelfs een (gedeeld) bronzen medaille met een sprong van 1.87 meter.

Geplaatst op
14 februari 2010
Auteur
gerard van kesteren
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren