Met spoed vrijwilligers gezocht

Wij zoeken met spoed enkele vrijwilligers die op maandag- of donderdagavond twee uurtjes kantinedienst willen draaien. Wegens het afzwaaien van twee vrijwilligers en de aanstaande verhuizing van een derde dreigen we onderbemenst te raken. Als de ‘kantinegroep’ weer is aangevuld tot vier personen kost het u maar vier uur per maand, namelijk 2 x van 19.00 tot 21.00 uur. Uw inzet wordt zeer gewaardeerd. Meer info bij Corina Vos, corinavos57@hotmail.com of bij de dienstdoende kantinemedewerker.

Ook zoeken wij een handige digitale ‘knutselaar’ voor de vormgeving van flyers om AV Haarlem beter op de kaart te zetten. Iemand die het bewerken en invoegen van teksten en foto’s leuk werk vindt en daar weinig tijd voor nodig heeft. Per jaar zal het om niet meer dan vijf verschillende flyers gaan. Dat is dus te overzien. Het gaat per flyer om één A4-tje, dat aan beide zijden moet worden bewerkt. Teksten en foto’s worden aangeleverd. Maar je eigen ideeën zijn natuurlijk ook welkom.
Meer info bij Leo van der Veer, veeradvies@planet.nl, 023-5254288.

Geplaatst op
30 maart 2010
Auteur
gerard van kesteren
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren