Hulp gevraagd bij scholierenveldloop

Op woensdag 22 september ’s middag (van ca. 13.30 tot 16.30 uur) wordt de 18de Scholierenveldloop voor leerlingen van groep 5 t/m 8 van het basisonderwijs in Haarlem e.o. gehouden. Deze loop vindt plaats op de atletiekbaan van het Pim Mulier sportpark, en wordt georganiseerd door Sportsupport en AV Haarlem. Vorig jaar deden ruim 500 jongens en meisjes van ca. 20 scholen mee. Het is een feest om al deze enthousiaste kinderen te zien hardlopen.
Sportsupport verzorgt dit jaar de inschrijvingen voor de scholen, maar de organisatie van de loop zelf ligt in handen van AV Haarlem.
Voor de opbouw van het parcours op 21 september (tijd volgt nog) zijn slechts enkele mensen nodig, maar voor de dag zelf (de 22ste dus) zijn vele vrijwilligers vereist voor o.a. jury van vertrek en aankomst, parcoursbegeleiders, wedstrijdsecretariaat, fotografie en website, en kantine.
Dus als je binnenkort wordt benaderd als vrijwilliger, probeer dan erbij te zijn. Spontaan je diensten aanbieden kan ook: bij Leo van der Veer; zie clubbladpagina Service voor zijn gegevens.

Geplaatst op
24 augustus 2010
Auteur
Webmaster
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren