Recordregen van Pim Pauel

Zaterdag 20 november was er in de Ookmeerhal in Amsterdam een indoorwedstrijd. De enige deelnemer van onze vereniging was D-junior Pim Pauel. Hij ging hier heen met een doel: het verbeteren van zijn clubrecords op de 50 m horden en het verspringen. Pim is hierin ook geslaagd, want zijn 50 meter horden ging met 9.4 acht tienden van een seconde sneller dan vorig jaar. Ook het verspringen verliep goed, want sinds vorig jaar mocht hij dit record delen met Steven van Waarde die dit in 1988 sprong. Maar nu wist Pim de prestatie van 4,35 m met 17 cm te verbeteren tot 4,52 m. Daarnaast was er nog een verrassing, want ook op de 50 meter liep Pim goed. Zo goed zelfs dat hij het clubrecord uit 1988 van Darcy de Windt evenaarde. En zo wist Pim dus op een dag drie clubrecords te evenaren. Ik ben benieuwd hoe het de rest van het seizoen zal gaan.

De uitslagen staan hier.

Geplaatst op
21 november 2010
Auteur
Niels Ran
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren