avhaarlem.nl vernieuwd!

Vandaag is de nieuwe versie van de website in gebruik genomen. Met een frisse nieuwe look, ontworpen door Michael Geelen. Behalve een nieuwe look is ook onder de motorkap flink gesleuteld om het plaatsen van informatie, berichten en foto’s eenvoudiger te maken.

Met de nieuwe site kunnen AV Haarlem leden meer doen dan vroeger. Als lid mag je, na registratie, zelf berichten schrijven en reageren op berichten van anderen. Ook is het clubblad in het vervolg op de website te zien.

Let op, na registratie controleer ik eerst of je lid bent. Het kan dus enige tijd duren voordat je overal bij kunt.

Als je iets tegenkomt dat niet helemaal goed werkt, geef dat dan door via het contactformulier of als reactie bij dit bericht.

Geplaatst op
6 maart 2011
Auteur
Webmaster
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren