Spaarnwoudeloop

Doe mee met de Family & Friends Run tijdens de Runnersworld Spaarnwoudeloop!

Hardlopen is voor velen een gezellige bezigheid met vrienden, familie of collega’s. Om aan deze gedachte gehoor te geven, organiseert het Kennemerloopcircuit dit jaar de Family & Friends Run. De traditionele opener van het circuit, de Runnersworld Spaarnwoudeloop, is dit jaar het decor van de eerste Family & Friends Run. Op zondag 20 maart kunt u om 11 uur als team van start in Spaarnwoude.
Wat is de bedoeling? In teams van 3 personen legt u gezamenlijk 30 km af in de mooie omgeving die Spaarnwoude rijk is. Zie het als een estafette die u met vrienden, familie of collega’s kunt afleggen. Aan het eind van het Kennemerloopcircuit wordt er een Family & Friends klassement opgemaakt, waarbij de winnaars op gepaste wijze in het zonnetje gezet worden.
Wilt u meedoen? Inschrijven kan t/m 16 maart . Vermeld hierbij de namen van de lopers en de teamnaam. Voor 30 euro bent u wellicht het team dat er dit jaar met de winst vandoor gaat! Voor de lunch wordt uiteraard ook gezorgd. Deze kunt u met uw team en eventuele supporters bijwonen voor 13,50 euro per persoon.
Voor meer informatie over het Kennemerloopcircuit kunt u hier kijken.

Geplaatst op
20 maart 2011
Auteur
Niels Ran
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren