A-competitie in Santpoort: snelle lopers

Zaterdag 15 mei was de eerste competitiewedstrijd van de A-junioren bij AV Suomi in Santpoort. Vooral op de looponderdelen werd goed gescoord. Zo wist Jeroen Büller een week na de senioren competitie zijn 800 m PR aan te scherpen tot zijn eerste tijd onder de twee minuten: 1.59,50. Daardoor heeft hij in twee wedstrijden zijn PR met 10 seconden verbeterd, wat een hele knappe prestatie is! Naast Jeroen was ook Jurgen Wielart goed op dreef, want op de 400 m liep hij in een geweldige race naar weer een nieuw PR toe. Zijn tijd van 48,18 was goed voor een eerste plaats! Ook op de 100 m werd hij met een PR van 11.15 seconden eerste. Andere hoogtepunten waren er van:

De ploeg heeft in totaal 7469 punten gehaald, wat goed is voor een 8e plaats.

Klik hier voor de uitslagen en hier voor de stand.

Geplaatst op
15 mei 2011
Auteur
Niels Ran
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren