Larissa Scholten Nederlands studentenkampioen

Larissa Scholten is donderdag 2 juni naar het verre Groningen gereisd om mee te doen aan de 1500 m van het Nederlands Studenten Kampioenschap. Eerder dit jaar liep zij al heel goed op de 800 m en de 1000 m, want op beide afstanden verbeterde zij niet alleen haar persoonlijk record, maar ook het clubrecords.

Het clubrecord op de 1500 m was ook al in handen van Larissa en stond sinds vorig jaar op 4.54,36. Gisteren verbeterde zij deze tijd met vijf seconden tot 4.49,26. Hiermee verbeterde zij niet alleen haar persoonlijk record, maar en passant werd zij ook Nederlands kampioen in een veld van 12 deelnemers.

Larissa, van harte gefeliciteerd! Heel goed gedaan!

Geplaatst op
2 juni 2011
Auteur
Niels Ran
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren