3e CD Evening Game in Heiloo

De tweede wedstrijd van de CD Evening Games was vrijdag 17 juni in Heiloo. Hoewel het voor sommigen vakantie was gingen Haarlemmers naar Heiloo. De D-meisjes Sofie Bruggemann en Iris Komen kwamen in actie op de 60 m horden, waar zij allebei een PR behaalde. Bij het discuswerpen wierp Sofie 16,10 m en werd ze zesde. Iris wierp op dit onderdeel 12,25 m en behaalde een PR. Hun laatste onderdeel was kogelstoten en verrassend genoeg, maar met goede prestaties van beide dames, wist Iris (7,09 m) dit onderdeel te winnen van Sofie (6,60 m).

Verder waren er deze wedstrijd alleen C-jongens aanwezig. Op de 100 m vielen vooral Gijs Eijgenraam en Angelo Lolis op door hun tijd van 12,8 s. Hiermee werden zij gedeeld tweede bij de jongens C-2e jaars. Luuk Verzijden werd knap vierde en Jurriaan Borst liep in zijn allereerste wedstrijd naar een tijd van 13,5 s en werd 7e. Bij hoogspringen, waarvoor hij slecht vijf minuten heeft kunnen oefenen, sprong Jurriaan uiteindelijk over 1,25 m. Verder waren hier opvallende prestaties van Paul Zuiderduin, die met 1,60 m zijn PR evenaarde, Angelo Lolis, die vanuit het niets 1,55 m sprong, Luuk verzijden die zijn PR van 1,35 m met 15 cm verbeterde tot 1,50 m en Gijs Eijgenraam, die zijn PR met 15 cm verbeterde tot 1,45 m. Op de afsluitende 1000 m liep Luuk met 3,20,7 naar de 5e plaats en daarmee was hij de beste Haarlemmer.

Klik hier voor de uitslagen in Heiloo.

Klik hier voor de tussenstand van de CD Evening Games.

Geplaatst op
17 juni 2011
Auteur
Niels Ran
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren