Twee keigoede prestaties in Uden

Larissa Scholten is in de vorm van haar leven. Vorige week liep ze haar zoveelste clubrecord van het jaar, op de 1500 meter bij de Track Meeting in Utrecht: 4.43.09. Ze wilde vanavond deze tijd met het oog op het NK verder aanscherpen. En wel in Uden tijdens de MONDO Keien Meeting.  Mar dat lukte net niet. Haar tijd was 4.43,25. Een fractie langzamer dus, maar wel een heel goede tijd.

Jurgen Wielart liep eerder op de dag ook weer een fantastische tijd, al had hij nog 0,07 sec sneller gewild. Hij liep op zijn favoriete afstand, de 400 meter, 47,82 sec. Zijn zoveelste PR op rij, dat wel, maar net niet de gewenste limiet voor het EK Junioren. Jurgen, volgende keer heb je ‘m. Zet door.

Geplaatst op
2 juli 2011
Auteur
gerard van kesteren
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren