Zilver voor Jurgen Wielart bij NK Junioren

Het is Jurgen Wielart vandaag in Alphen aan den Rijn niet gelukt zijn titel te prolongeren als Nederlands kampioen 400 meter bij de A-junioren. Zijn grote concurrent Bram Peters ging er met de winst vandoor. Jurgen liep 48,42 sec. terwijl Bram 48,16 sec. liet noteren. De nummer drie moest een gat van een hele seconde toestaan. Als regerend Nederlands kampioen had Jurgen zich zaterdag vrijwel moeiteloos geplaatst voor de finale via winst in zijn serie (49,63) en in de halve finale (49,26).

Verder kwamen namens AV Haarlem  in actie Jeroen Büller en Luuk Oudendijk. Afgelopen vrijdag liep Jeroen Büller de series op de 800 m. Jeroen was door veel fileleed wat aan de late kant, maar liep toch nog een tijd van 1.59,98. Hiermee werd hij derde in zijn serie en tiende in totaal. Geen finale plaats voor hem. Zaterdag kwam Luuk in actie op de 3000 m steeple. Hij eindigde als 11e met een tijd van 11.43,75, slechts twee seconden boven zijn PR.

Geplaatst op
8 juli 2011
Auteur
Niels Ran
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren