Jurgen Wielart 3de tijdens Nederlands Kampioenschap!!

Tijdens het NK Atletiek op 31 juli heeft Jurgen Wielart een fantastische bronzen medaille behaald op de 400 meter. Op zaterdag liet hij al zien zijn goede vorm uit Estland door te hebben getrokken, door de serie met ruime overmacht te winnen in een tijd van 47.83 sec. Klik hier voor meer informatie over zaterdag.

Op zondag in de finale ging het zelfs nog een stukje harder. Jurgen liep, in een nieuw PR van 47.58 sec, naar een geweldige 3e plek!! Bekijk hieronder de reactie van Jurgen na zijn race.

http://vimeo.com/27130539

Eerder die dag kwamen Niels Ran en Larissa Scholten in actie bij het hoogspringen en op de 1500 m. Niels behaalde een hoogte van 1,90 m en werd daarmee achtste. Larissa liep in het gedrang van de finale van de 1500 m naar een 11e plaats met een tijd van 4.51,57.

Klik hier voor meer foto’s.

Geplaatst op
31 juli 2011
Auteur
Niels Weller
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren