CD Evening Games Beverwijk

Prachtig weer was het! Veel zon en geen druppel water. De eerste wedstrijd van de CD Evening Games had niet op een beter moment kunnen beginnen. Zeven Haarlem-atleten togen op vrijdag 13 april naar Beverwijk en veroorzaakte daar een ware PR-regen: bij 19 van de 21 prestaties werd het PR verbeterd.

Voor Lauret Kortman (D1) was het haar allereerste wedstrijd en bij het verspringen sprong zij naar een mooie afstand van 3,74 meter. Anne Kuperus (D1) verbeterde hier haar PR tot 3,38 meter en Sofie Bruggemann (D2) sprong met 3,86 m zelfs nog iets verder. Iris Komen presteerde vooral goed bij het kogelstoten: zij verbeterde haar PR tot 8,37 m en dat is al bijna een meter meer dan vorig jaar.

Bij de jongens liep Mike van Dijk (D1) met 12,0 s alweer sneller dan bij de vorige wedstrijd in Purmerend. De C-junioren vielen vooral op door hun goede prestaties bij het speerwerpen, waar Pim Pauel (C1) en Paul Zuiderduin (C2) allebei hun PR verbeterden tot 34,51 meter en Jason Komen 28,59 meter wierp. Voor Pim betekende dit ook de winst op dit onderdeel.

In de tussenstand staat Pim Pauel op de tweede plaats bij de jongens C 1e jaars en Paul Zuiderduin staat derde bij de jongens C 2e jaars. Maar er kan nog veel gebeuren, want er volgen nog drie wedstrijden.

Klik hier voor de uitslagen.

Geplaatst op
13 april 2012
Auteur
Niels Ran
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren