Joop van Drunen (86) overleden

Beste, atleten, leden en belangstellenden van de Atletiek Vereniging Haarlem,

Met een gevoel van berusting en verdriet staan wij stil bij het overlijden van Joop van Drunen. Met Joop verliest de Nederlandse atletiek wereld en AV Haarlem in het bijzonder een buitengewoon verenigingsman. Joop heeft in diverse functie’s veel van zijn organisatorische talent ingezet ten behoeve van de atletieksport. In de 65 jaar die Joop lid is geweest van AV Haarlem is dat niet anders geweest. Velen kenden hem, trainden onder hem, zaten samen in commissies met hem of bezochten wedstrijden met hem. Meneer van Drunen, ome Joop, Joop, was er altijd en kreeg veel geregeld. Was Joop zelf niet aanwezig, dan werd er naar hem gevraagd.

De vereniging houdt prachtige herinneringen over aan een man die vaak in een adem werd genoemd met AV Haarlem. De unieke, soms eigenwijze, manier waarop Joop zich heeft ingezet voor zijn club verdient groot respect en dankbaarheid. In 2009 schreef Gerard Lenting hier een stukje over (link).

Onze gedachten gaan uit naar de familie van Joop. Wij wensen hen alle kracht en sterkte met het verwerken van dit verlies.

De crematieplechtigheid zal plaatsvinden in het Crematorium Westerveld te Driehuis op zaterdag 22 september 2012. Tijdstip van vertrek uit de aula uiterlijk 14.30 uur. Joop ligt thuis (Ramplaan 98, 2015 GZ Haarlem) opgebaard.

Geplaatst op
18 september 2012
Auteur
Niels Ran
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren