Mistige cross in Uithoorn

Zaterdag 17 november was de eerste wedstrijd van de cross competitie. Het parcours was op en rond de atletiekbaan van AKU aan de rand van het open poldergebied ten noorden van Uithoorn. Bij het vertrek in Haarlem kwam er nog een waterig zonnetje door de mist heen, maar in Uithoorn was het gewoon stokmistig en koud.

Toch deden er ruim 500 atleten mee en kwamen er vele toeschouwers, waaronder onze B-pupil Jeroen Out die zelf niet mee kon doen omdat hij ziek was. Maar dankzij zijn aanmoediging gingen de Haarlem-atleten een stuk sneller.

De Haarlemse afvaardiging bestond uit acht atleten: Jason Komen (JC2), Iris Komen (MC1), Tijmen Schuurman (JD2), Hamza Hammoudi (JPA2), Jesse Broekhoven (JPA2), Max te Slaa (JPA1), Jeppe Mul (JPB) en Thijmen Koning (JPB). De meeste van hen konden aardig meekomen in de middenmoot, zoals bijvoorbeeld de enthousiaste Jeppe (zie foto en oranje shirt). De beste prestatie was van Hamza, die op de 1000 meter met 4.19,9 9e werd in een groep van 50.

Klik hier voor de overige uitslagen.

Klik hier voor de foto’s van Gerrit Tigchelaar. Als u zelf foto’s heeft gemaakt dan kunt u ze sturen naar cdtrainers@hotmail.com.

Geplaatst op
17 november 2012
Auteur
Niels Ran
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren