NK Cross: Tom Wiggers door naar EK, Jeroen Büller 23e

Zondag vond in Tilburg tijdens de Warandeloop het NK Cross plaats. Namens AV Haarlem deden TDR-atleet Tom Wiggers en JRT-atleet Jeroen Büller mee.

Tom
Tom liet eerder deze maand bij de Papendalcross (zie verslag van Losseveter) al zien dat hij goed in vorm was door deze cross te winnen. En ook vandaag leek hij goed op dreef, want na 3 rondes kwam hij als tweede over de streep. Na 6 rondes en 10 km kwam hij echter 36 seconden tekort, want met 31.09 finishte hij als 6e.

Op basis van deze uitslag is Tom toegevoegd aan de selectie voor het EK Cross dat op zondag 9 december worden gehouden in Boedapest. ‘Na 3x bij de junioren en 2x onder 23 jaar, mag ik nu mijn kunsten vertonen in de seniorencategorie!’, aldus Tom zelf.

Jeroen
Voor Jeroen was het zijn debuut als senior op een NK. Op de korte cross van 2500 meter finishte hij met 7,31 als 23e.

Geplaatst op
25 november 2012
Auteur
Niels Ran
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren