Grote Clubactie

AV Haarlem doet mee aan de Grote Clubactie omdat:

AV Haarlem hiermee haar jeugdfonds aanvult. De afgelopen jaren zijn er door het jeugdfonds van AV Haarlem vele activiteiten georganiseerd. Bijvoorbeeld met de pupillen een dagje naar Linneaushof of met de junioren uit eten en bowlen. Maar ook een avondje naar de bioscoop en de spelletjesmiddag vallen hieronder. Deze activiteiten zijn mede mogelijk gemaakt door de Grote Clubactie. Ook volgend jaar willen we deze activiteiten weer organiseren. Steun daarom de jeugd van AV Haarlem door zelf loten te kopen en natuurlijk te verkopen.

80% gaat direct naar de clubkas!

De Grote Clubactie is een loterij voor Nederlandse verenigingen. Door loten te verkopen, krijgen zij de extra inkomsten die ze hard nodig hebben. Van de opbrengst gaat 80% direct naar de clubkas van AV Haarlem. Door uw aankoop van loten (€3,- per lot) kan AV Haarlem haar doelen realiseren.
Voor meer informatie en online verkoop klik op deze link:

https://clubactie.nl/actie/AVHaarlem1

Geplaatst op
25 september 2013
Auteur
Niels Ran
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren