Wordt Jurgen Wielart Haarlemse Sportman van het jaar?

Jurgen Wielart, zoon van Ruud Wielart, is genomineerd voor de verkiezing van Haarlemse Sportman van het jaar.

Hij heeft het afgelopen jaar zeer goed gepresteerd op zijn onderdeel, de 400 meter. Zo stond hij op 11 juli in het Finse Tampere in de finale van de 400 meter bij het EK<23. En verder heeft bij het Nederlands Kampioenschap het goud binnengehaald in tijd van 45,83 seconden. Misschien nog wel verbazingwekkender: Jurgen zette de derde tijd allertijden neer en zit nog slecht 0,15 s boven het belegen (1986) Nederlands Record van Arjan Visserman. Daarnaast staat Jurgen nu ook 22e op de Europese jaarranglijst.

Wil jij dat Jurgen 11 november wordt gekozen als sportman van het jaar? Breng dan je stem uit op: http://www.topsportkennemerland.nl/stem.html

Geplaatst op
29 oktober 2013
Auteur
Niels Ran
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren