Medaille oogst bij indoor gala Alkmaar

Goede prestaties van de AV Haarlem pupillen en junioren bij het Triple IT Indoor Gala in Alkmaar, georganiseerd door AV Hylas.

Een sterk team had zich ingeschreven voor deze wedstrijd. Bij de pupillen werd de eer hoog gehouden door Thijmen de Koning (A 1e jaars), Jeroen Out (A2), Tristan Goedkoop (pupC) en Babs Koeman (A1). Babs leverde een sterke 1000 meter af en werd 2e in 4:02. Bij de meisjes junioren kwamen in het strijdperk: Liesje Kop en Mette Elgersma (D1), Serena van Toorn en Iris Land (D2), Iris Komen (C2); en bij de jongens Bas van Walstijn (D2), Jelle Kelderman (C2), en Pim Pauel en Jason Komen (B1). Jason en Pim mochten met een gouden medaille naar huis door overwinningen op de 60m horden (Jason in 10:18) en 60m vlak (Pim in 7:73). Bronzen medailles werden geoogst door Bas (1000m in 3m32s, en kogel 7.24m), Iris (kogel 9.36m) en Jason (hoog 1m50).

Alle uitslagen zijn hier te vinden:http://www.avhylas.nl/uitslag_live/

Geplaatst op
15 december 2013
Auteur
John Komen
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren