Erick Könst 1e, Sam Collingham 3e

Instuifwedstrijd in Lisse

Erick Könst (JPA2) is vandaag eerste geworden bij de indoorwedstrijd bij de Spartaan in Lisse. Met 1730 punten lag hij 25 punten voor op de nummer 2. Vooral bij het kogelstoten presteerde hij goed. Hij won dit onderdeel met 577 punten. Dat betekent een afstand van 9,07 of 9,08 meter. Ook bij het hoogspringen werd hij met 1,20 meter gedeeld eerste.

Crosswedstrijd in Amsterdam

In Amsterdam werd op en rond de baan van AAC de derde wedstrijd van de crosscompetitie gehouden. Er viel dit jaar opvallend weinig sneeuw, wat de resultaten zeker ten goede kwam. De meest opvallende prestatie was van Sam Collingham. Deze C-pupil finishte als derde op de 960 meter en wist zich hiermee te plaatsen voor de finale in Warmenhuizen. De uitslagen van de andere deelnemers is te vinden op: http://www.tigch.nl/cross/20132014/

Naast Sam mogen ook Bas van Walstijn, die al twee keer heeft gewonnen, Mike van Dijk (JC) en Hamza Hammoudi (JD1) zeer waarschijnlijk naar de finalewedstrijd. De geplaatse kandidaten worden binnenkort bekend gemaakt op: http://www.tigch.nl/cross/20132014/individueel_midden.htm

Geplaatst op
1 februari 2014
Auteur
Niels Ran
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren