Jurycursus

Beste clubgenoten,

Binnenkort zal door de Wedstrijd Organisatie Commissie (WOC) een jurycursus worden georganiseerd. Het zal een informele cursus zijn op maandagavond 24 en 31 maart. De twee bijeenkomsten zijn van 19.30 uur tot 21.30 uur in de kantine.

De toegang is gratis en er wordt een uittreksel van het wedstrijdreglement uitgedeeld. Voor de geïnteresseerden staat hier het hele wedstrijdreglement.

Wij zoeken sportieve en enthousiaste mensen die bereid zijn om tijdens het baanseizoen enkele keren te komen jureren bij wedstrijden. U zult hiervoor een aantal keer worden benaderd. U mag natuurlijk iedere wedstrijd komen, maar dat is niet noodzakelijk. Wanneer u wilt komen, bepaalt u uiteraard zelf.

Kortom, wij vragen lopers, ouders, atleten (vanaf C-junior) en andere atletiekliefhebbers om zich aan te melden voor het volgen van een jurycursus.

Heeft u interesse? Meld u dan aan via niels.ran@gmail.com.

Met vriendelijke groet,

Niels Ran

Geplaatst op
6 maart 2014
Auteur
Niels Ran
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren