AV Haarlemmer Kim Bodengraven loopt marathon

Op 13 april was er bij de marathon van Rotterdam ook AV Haarlem inbreng. Kim Bodengraven heeft de enorme afstand van 42 kilometer en 195 meter in een tijd van 4:08:36 afgelegd. Dat betekent dat Kim meer dan vier uur lang met een gemiddelde snelheid van 10,2 kilometer per uur heeft gelopen. Een topprestatie! Deze topprestatie is loon na werken voor Kim. Er werden namelijk een aantal zondagtrainingen geskipt om duurlopen van 30 tot 35 kilometer te maken. Deze arbeid heeft zich duidelijk uitbetaald op de marathon van Rotterdam. De laatste 12 kilometer, waarin iedereen, zelfs de Kenianen doodgaan, liep Kim met een miniem verval in een tijd van 80 minuten. Oftewel een prestatie om trots op te zijn, Kim!

Geplaatst op
13 april 2014
Auteur
Daan Oppenhuis
Categorieën
Volgend bericht
Vorig bericht

Annuleren